Мета навчальної дисципліни реалізується шляхом досягнення таких цілей:

1) Практична: формувати у студентів загальні та професійно орієнтовані комунікативні мовленнєві компетенції (лінгвістичну, соціолінгвістичну і прагматичну) для забезпечення їхнього ефективного спілкування в академічному та професійному середовищі.

2) Освітня: формувати у студентів загальні компетенції (декларативні знання, вміння й навички, компетенцію існування та вміння вчитися); сприяти розвитку здібностей до самооцінки  та здатності до самостійного навчання, що дозволятиме студентам продовжувати навчання в академічному і професійному середовищі як під час навчання у ВНЗ, так і після отримання диплома про вищу освіту.

3) Пізнавальна: залучати студентів до таких академічних видів діяльності, які активізують і далі розвивають увесь спектр їхніх пізнавальних здібностей.

4) Розвиваюча: допомагати студентам у формуванні загальних компетенцій з метою  розвитку їх особистої мотивації  (цінностей, ідеалів); зміцнювати впевненість студентів як користувачів мови, а також їх позитивне ставлення до вивчення мови.

5) Соціальна: сприяти становленню критичного самоусвідомлення та вміння спілкуватися і робити вагомий внесок у міжнародне середовище, що постійно змінюється.

6) Соціокультурна: досягати широкого розуміння важливих і різнопланових міжнародних соціокультурних проблем, для того щоб діяти належним чином у культурному розмаїтті професійних та академічних ситуацій.

Завдання навчальної дисципліни – розвинути та набути такі загальні та фахові компетентності:

·       здатність спілкуватися іноземною мовою;

·       здатність усвідомлювати рівні можливості та гендерні проблеми;

·       здатність зберігати та примножувати моральні, культурні, наукові цінності і досягнення суспільства на основі розуміння історії та закономірностей розвитку права, його місця у загальній системі знань про природу і суспільство та у розвитку суспільства, техніки і технологій;

·       цінування та повага різноманітності і мультикультурності

Код та найменування спеціальності: 

  • 081 Право

Рівень вищої освіти: Перший (бакалаврський)

Форма навчання: 

  • Денна.

  • Заочна